Producten

 

REDKEN

PRODUCTEN

REDKEN

De haircare en styling producten bieden de hoogste kwaliteit met gevoel voor fashion voor ieder haartype.

Siliconen en parabeen-vrij, no animal testing.

PRODUCTEN

Authentic beauty concept

Authentic Beauty Concept is een holistisch premium brand ontwikkeld in samenwerking met een uniek kappers collectief die een nieuwe kijk op authentic beauty omarmt.
Deze producten bevatten geen siliconen, parabenen en sulfaten, maar krachtige veganistische ingrediënten .

Deze ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd en gecombineerd: Wat we weglaten is net zo belangrijk als wat we erin stoppen.

Authentic beauty concept
Roze Avenue

PRODUCTEN

Roze Avenue

ROZE AVENUE heeft zich over deze wensen gebogen en een gloednieuw beauty essential concept gecreëerd. Een concept geïnspireerd en gecreëerd door een groep toegewijde haarstylisten en beauty liefhebbers over de hele wereld.

Alle producten van Roze Avenue zijn 100% vegan vriendelijk en dierproefvrij en recyclebaar verpakt. Roze Avenue is CO2-neutraal, wat betekent dat we in ons proces aandacht hebben voor het klimaat, terwijl we onze klanten ook producten aanbieden die CO2-neutraal zijn.

PRODUCTEN

Nee Make-up

FRAGRANCE FREE – HIGH QUALITY – HYPO ALLERGENIC – CRUELTY FREE-WHERE QUALITY MEETS FASHION

Nee Make-up
Beautec

PRODUCTEN

Beautec

Ontworpen om uw bruine kleur voor te bereiden, te beschermen en steeds te verlengen, met bijzondere aandacht voor de gezondheid en het welzijn van uw huid. Het echte geheim van een intense, goudkleurige en langdurige teint ligt in de zorgvuldige keuze van ingrediënten die aan ieders persoonlijke behoeften voldoen en die iedereen in staat stellen te ontspannen in de zon met de gemoedsrust dat hij er alleen het beste van krijgt.

PRODUCTEN

Dansk smykkekunst

Wist je dat? Alle sieraden van Dansk Smykkekunst nikkel- en loodvrij zijn ? 14-karaats goud, zilver of rhodium plated zijn? En alle staafjes van de oorbellen zijn gemaakt van chirurgisch staal?

Dansk smykkekunst
HH Simonsen

PRODUCTEN

HH Simonsen

De stylers en ROD krultangen hebben aluminium platen met een niet-klevende titanium coating, waardoor de warmte gelijkmatig wordt verspreid. Ze bevatten ook oliën en toermalijn – een kristal silicaat dat negatieve ionen vrijgeeft om het haar zacht, glanzend en frizz-vrij te maken.

HH Simonsen drogers geven een unieke hoge concentratie af aan ionische moleculen voor een uitermate soepele, zachte en glanzende look. Ze verwijderen frizz en maken het haar gezonder.

Verhoog het comfort

HH Simonsen styling tools bevatten hoog performante, maar lichte componenten waardoor ze heel makkelijk en comfortabel in gebruik zijn. Bovendien geeft het ergonomisch design een veilige en comfortabele greep. Andere indrukwekkende specificaties zijn het knoopvrije snoer, een dubbel-voltage stroomsysteem, snelle opwarming, verschillende temperartuurstanden en een automatische slaapmodusfunctie, die zich activeert na 90 minuten zonder gebruik.

PRODUCTEN

Ba’sil

Ba’sil is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in nutricosmetics.

Zij bieden een gezond assortiment van hoogkwalitatieve voedingssupplementen voor de inwendige verzorging van haar, huid en nagels. ba’sil staat voor de ‘beter actieve silicium’ en is het voornaamste element in hun producten.

Ba’sil